+386 69 703 669 info@egomax.si

egoMAXjob

Na kakšno delovno mesto me usmerja moje mišljenje?

egoMAXjob

Na kakšno delovno mesto me usmerja moje mišljenje?

Orodje za raziskovanje mišljenja in karierno usmerjanje

  • Kakšen je moj prevladujoč stil mišljenja?
  • Kako se le ta izraža v mojem delovanju in kako me vidijo drugi?
  • Kam me moje mišljenje usmerja in kaj potrebujem za lastno učinkovitost ob delu?
  • Kakšno delo, katere študijske usmeritve, delovna področja in delovna mesta so skladna z mojim prevladujočim stilom mišljenja?
  • Kje bom največ doprinesel v procesih načrtovanja ciljev,  timskega reševanja problemov in zagotavljanja sodelovanja v skupini?
  • Kakšno delovno okolje potrebujem da spodbudim uporabo svojih prednosti?
  • Kakšno je stanje moje čustvene energije in kako ga izboljšam?

100% online │čas reševanja < 30min │ rezultati v obliki pdf poročila v trenutku │ brez dodatnega usposabljanja  │ 100% SlOVENSKI RAZVOJ

100% online

čas reševanja < 30min

rezultati v obliki pdf poročila v trenutku

brez dodatnega usposabljanja

100% SlOVENSKI RAZVOJ

100% ONLINE

Raziskovanje mišljenja

bikeSaj veste, vsi imamo vgrajen neke vrste »motorček«, ki stalno brni in premleva naše misli ter jih spravlja v bolj ali manj smiselne kombinacije. Potrebujemo jih za izvajanje naših vsakodnevnih aktivnosti, za reševanje izzivov, doseganje ciljev, ipd. Ne nazadnje se v ozadju skriva tudi želja, da bi od tega napora imeli vsaj nekaj koristi. Ta naš »motorček« je ključni del celostne tehnologije, ki jo največkrat imenujemo »osebnost« in o njej radi pogosto veliko modrujemo.

Mišljenje je ključni del naše osebnosti. Podpira ga ustrezna tehnologija, ki omogoča uporabo različnih načinov mišljenja. Tako različne informacije, v različnih fazah mišljenja, obdelujemo na različne načine – vse dokler ne pridemo do končnega rezultata ali miselnega izdelka.

Ljudje smo si neskončno različni. Tako tudi svoje misli obdelujemo na različne načine in smo pri tem različno uspešni. Prav zato so načini našega razmišljanja tako zanimivi. So izvor naših »talentov«, naših »šibkosti« in medosebnih razlik ob delu. Poznavanje lastnega načina razmišljanja in upoštevanje le tega ob delu je izrednega pomena za našo uspešnost in učinkovitost.

Tehnologija mišljenja

psychological_processesTehnologija mišljenja, na kateri temeljijo psihološki testi egoMAX, je sestavljena iz temeljnega procesa mišljenja, v katerem si v logičnem zaporedju sledi šest različnih »obdelovalnih postopkov« oz. načinov mišljenja. Z vsakim na določen način obdelamo svoje misli. V nekaterih načinih obdelave smo bolj spretni, v drugih manj. Prav zato nekatere postopke opravimo bolj, druge manj učinkovito. Nekateri postopki se nam hitro odvijejo, pri drugih smo malo počasnejši. Pri nekaterih uporabljamo več orodij, pri drugih manj. To različnost v procesu mišljenja imenujemo pretočnost mišljenja. In ne gre pozabiti, da lahko s treningom postajamo vedno bolj spretni v obdelavi svojih misli – krepimo pretočnost našega mišljenja.

Orodje za karierno usmerjanje egoMAXjob

Pa smo pri testu »egoMAXjob« S tem testom ugotavljamo značilnosti naših specifičnih načinov mišljenja. Rezultati vam razkrijejo najpomembnejše informacije o tem »kakšen motorček imate vgrajen v vašo osebnost«, kar vam tudi omogoča temeljno oceno »kakšnih podvigov se lahko lotevate z njim«, da bi dosegali želene rezultate.

Vaš »motorček« z različno učinkovitostjo deluje na ustvarjalen, analitičen, strateški, odločevalen, načrtovalen in kontrolen način. Kombinacije različnih načinov mišljenja ustvarjajo stile mišljenja, ki usmerjajo naše vedenje.

proces_misljenja

Testni rezultati vam povedo, kako značilni so za vas posamezni stili mišljenja in kateri je vaš ključni stil mišljenja. Ključni stil mišljenja in vedenja, ki jih le ta sproža, so tista, ki jih najpogosteje uporabljamo in po katerih smo običajno poznani v svoji okolici. Stili mišljenja nas usmerjajo na kompatibilna študijska in delovna področja ter delovna mesta, kjer določen stil mišljenja najbolj ustreza specifičnim zahtevam dela.

»egoMAXjob« torej predstavlja najbolj pomembne značilnosti vašega »motorčka«, ki je vgrajen v vašo osebnost in nekaterih drugih komponent, ki vplivajo na delovanje in izkoristek vašega »motorčka«. Ne bodite zaskrbljeni – od točke A do točke B se pripeljete z avtomobilom s kakršnim koli vgrajenim motorjem. Je pa res, da so nekateri vrhunski za dirkanje po avtocesti, drugi pa so neprekosljivi na zahtevnih gorskih cestah.

»egoMAXjob« vam pomaga, da se usmerite na poti, ki so bolj primerne »za vaš motorček« in se morda odločite kako bi »svoj motorček« nekoliko okrepili, če bi se hoteli odpravili tudi na zahtevnejše poti. Pravilne usmeritve pa so od nekdaj ključnega pomena za zadovoljstvo in srečno življenje.

Še nimate dostopne kode?

Naročilo

SPREMLJAJTE NAS:

Taktika plus d.o.o. 

Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

info@egomax.si

+386 69 703 669