+386 69 703 669 info@egomax.si

POSTOPEK TESTIRANJA Z egoMAX-OM

V 5-ih korakih do ocene učinkovitosti

1NAROČILO Naročilo testiranja s spletnim orodjem egoMAX je mogoče preko spletne strani (klik) ali preko elektronske pošte: info@egomax.si.

2DOSTOP IN PRIJAVA Po naročilu boste na elektronski naslov prejeli vabilo z unikatno povezavo, ki omogoča dostop do zaščitene spletne platforme in unikatno prijavo za reševanje spletnega testiranja.

3REŠEVANJE Psihološko testiranje poteka preko zaščitene spletne platforme. Celotno testiranje egomax opravite v manj kot 40 minutah*. Vključuje 5 psiholoških vprašalnikov. Psihološko testiranje se opravlja v celoti, zato si je za reševanje potrebno zagotoviti miren prostor in potreben čas. (*Čas reševanja je odvisen od tempa in poglobljenosti posameznika.)

4ANALIZA IN REZULTATI Po zaključenem psihološkem testiranju na email prejmete potrdilo o oddaji rezultatov. Analiza rezultatov poteka v timu psihologov specialistov podjetja Taktika plus. Prejeli boste psihološko ekspertno mnenje egoMAX, ki je sestavljeno iz grafičnega prikaza rezultatov, opisa rezultatov in ekspertnega mnenja o osebnostnem potencialu – osebnostni učinkovitosti za delo.

5OBLIKA IN SPOROČANJE Ekspertno mnenje bo naročnik (in ciljna oseba*) prejel po elektronski pošti v zaščiteni “.pdf” obliki v roku 3 delovnih dni. Navadno pa naslednji delovni dan, saj je učinkovitost tudi naša vrednota pri delu.

DISKRETNO in VARNO

Osebni podatki se zbirajo zgolj z vašim dovoljenjem. Varuje jih zakon o varovanju osebnih podatkov in strogi standardi kodeksa psihološke etike. Zbrane podatke obdelujemo in hranimo za namene psihološkega testiranja egoMAX. Surove vrednosti brez podatkov o identiteti hranimo in obdelujemo tudi z raziskovalnim namenom izboljševanja in nadaljnjega razvoja orodja egomax

 

SPREMLJAJTE NAS:

Taktika plus d.o.o. 

Cesta v Mestni log 55, 1000 Ljubljana

info@egomax.si

+386 69 703 669